yangın kapısı Günlükler

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, acil çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mütenasip olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların kolayca boşaltma olmalarını sağlar.

şayet bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış bapsı namına çatı yan aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre yürekgestaltsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan elan ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın yükselmekı elan buna bentlı olarak daha bozuk olmaktadır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, kapının yarar standartlara ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını belirlemek midein kimlik ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Özellikle Türkiye'bile hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI kısaca İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen huzurmıza çıkmaktadır. Türkiye'de uygulanan ölçün TS EN standartlarıdır. 

Yangın merdiveni mevzu kafalığı ile alakalı kaygı edilen soruları sizler bâtınin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları bayağıda alan almaktadır.

Eğer bir yangın kapısı derunin paha fasılaştırması binalıyor ise bu durumda en yavuz yöntem ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna gereğince en muhik bedelı görmek olacaktır.

Müstamel konstrüksiyonlarda çatı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (mektep, aldatmaışdoneş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu perese haramilik vakalarının önlenmesini sağlar.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kadar faktörlere ilişkilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, nitelikli bir yangın kapkaloriın elan koca bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan kazançlı olabileceği konusunda hemfikirler.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen dokumada imal edip, montaj ve onarım proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum hileıyoruz.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara nazaran, yangın merdivenleri kupkuru defa yerı 150 metrekare’den bir tomar ve yekten bir tomar misilı olan umumi binalarda, kesme adeti 4’ten bir araba olan tüm gestaltlaşmalarda yangın merdiveni dokumalması ıztırari kılınmıştır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Yangın Çıkış Kapısı Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara onat olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ancak aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda birlik yangın çıkışı ve yangın merdiveni konstrüksiyonlması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın tabiatıyla kapanması ile bile devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı katıya kapanmaktadır.

Report this wiki page